Hoppa till innehåll

Jakt på Medevi

Svenska Jakt & Skytteskolan Elite Hunt

Jakt på Medavi

Du hälsas mycket välkommen till jakt som kommer att bedrivas som drevjakt med hundar.

Vi kommer att jaga Vildsvin, Rådjur, Älgkalv samt Kronvilt. Vi kommer att jaga med drivande och ställande hundar. Det kommer att släppas minst tre hundar i stöten med cirka 15 passkyttar. Alla hundar kommer att skälla på gris. På marken är det utlagt foder och alla åtlar är frekvent besökta med alla viltslag. 

Marken är inte jagad över huvud taget i år så förutsättningarna är goda. Vi disponerar cirka 1000 hektar. Det finns torn och markpass utsatta för maximal säkerhet. Vi äter gemensam lunch på marken utomhus. Ta med Kaffe och ett gott humör. 

Kostnad 3000 kr per dag inklusive lunch.

Kött kan köpas efter jakten till bra priser. Om du vill komma dagen innan så finns det boende på Medevi Brunn eller inne i Motala.

PURSCHJAKT

Från 16 Augusti till 16 september erbjuder elitehunt smygjakt på Råbockar .

OBS !!! Skicka in din anmälan snarast. Platserna går åt snabbt.

Andra kursupplägg

Önskas andra kursupplägg som t.ex. för dig som är Drevjaktsskytt  och som önskar att nå ännu bättre resultat så har vi stor erfarenhet och kunskap att dela med oss av, detta inkl. mental träning. Och för dig som driven fågelskytt kan vi bl.a. lära dig att använda, vad vi kallar ”höftvinkelmetoden”, som gör att du med rätt inlärd teknik skall kunna komma till skott även om fågeln nästan är bakom dig, något som ofta händer i en dubblé situation.

Boka & sök jaktresor här!