Hoppa till innehåll

Jaktresor i Bulgarien

Upplev den fantastiska drevjakten i Bulgarien

Det är tidig morgon och du har precis ställt dig på ditt pass.
I fjärran hör du drevkedjan gå igång. Nyss såg du en jakal passera i gläntan men du valde att låta den passera. Framför dig har du en vältrampad viltstig och det finns gott om färska vildsvinsbök i marken runt dig. Plötsligt hör du ett intensivt upptag från hundarna och det närmar sig ditt pass.
Det börjar prassla i boklöven i närheten och du gör dig beredd.
Vildsvinen är nära …………..

FAKTA KRING RESAN nov/dec 2021
Avresa från Arlanda / Landvetter flygplats till Sofia via München eller Frankfurt. Vi landar i Sofia och därefter åker vi minibuss till reviret.

REVIR
Elite Hunt Sweden har tillgång till ett antal revir i Bulgarien. Reviren är så kallade statsrevir med anställd personal och fantastisk organisation.

JAKTEN
Vi jagar 3 hela dagar. Räkna med ca 3-4 drev / dag.
Jakten är mycket välorganiserad.
Drevkedjor med 10-15 man samt 8-10 Balkanstövare kommer driva Viltet mot skyttarna.

VILTET
Vi jagar primärt vildsvin ( suggor ej tillåtet ). Varg & GuldSchakal är också tillåtet. Om reviret har Kronhjort kvar på licensen så kan dessa fällas mot troféavgift.

KLIMAT & KLÄDSEL
Klimatet i Bulgarien är av medelhavstyp, och i bergsområdena av övergångstyp. Medeltemperaturen är -1 °C på vintern och 21 °C på sommaren, med några graders variation. Tag med kläder för både höst och vinterjakt.

MAT
Vi kommer att få njuta av det Bulgariska köket. Grillat , Grytor , Sallader mm. Kanske en öl om vi har varit duktiga……

PRIS
1900€ .
2 dagars jakt. Boende med helpension. Fri avskjutning av vildsvin ( ej sugga. Hondjur upp till 80-85kg är tillåtet ) varg , räv, jakal .
Beredning av troféer ingår också i priset samt utförseltillstånd.

Kostnad somTillkommer : Statligt Jaktkort ( ca 15/ dag ) Alkoholhaltiga drycker, flygbiljett . Transport till och från reviret ( ca 50 €) . Vi ger20 euro / man i dricks till drevkarlarna.
Ta med extra 500 hundra € för ev utgifter .

KONTAKT :
Mail: teddy@elitehunt.se. tel: 0702-121037

Boka & sök jaktresor här!